Gewicht en lokale vetophopingen wegwerken

Afslanken met begeleiding 

Wilt u opnieuw uw kledij dragen van toen u een aantal maatjes minder had? Of wenst u lokale vetophopingen doeltreffend aan te pakken? Kies dan voor Body Balance te Sint-Niklaas.

Kom langs voor een intakegesprek

Kinesiste Karolien helpt u op een bewuste manier af te vallen met behulp van de Powerplate, E-Fit of een proteïnedieet van Slim Line. Bij een eerste intakegesprek overlopen wij samen met u wat de doelstellingen zijn. Wat wilt u bereiken en op welke manier is cruciaal! Daarom willen wij van vooraf aan een duidelijk beeld krijgen zodat wij u een optimaal resultaat kunnen garanderen.

Passief afslanken

Naast onze actieve afslankmogelijkheden kunt u bij onze schoonheidsspecialiste ook terecht voor passief afslanken te Sint-Niklaas door middel van Lipocaptivatie en endermologie in ons centrum. Uw eerste consult kost 20 euro maar is gratis bij aankoop van een abonnement of intekening op onze begeleidingssessies. Kies niet voor diverse diëten die u toch maar een jojo-effect zullen opleveren maar contacteer ons vandaag nog! Wij helpen u stapsgewijs het perfecte lichaam te verkrijgen op een veilige en haalbare manier.

Contacteer ons! mic 03 500 04 96 03 500 04 96